maanantai 28. heinäkuuta 2014

Muutos aikatauluun

Tulevan lastenkirjan, Roskasakki ihan pihalla, viimeistely on ollut sen verran työlästä, että nuortenkirjan julkaisu siirtyy kevääseen 2015. Kumpaakaan en halua tehdä hätiköiden. Parempi antaa niille molemmille ansaitsemansa aika.

Tämän nuortenkirjaprojektin osalta aivot eivät ole olleet kuitenkaan narikassa. Ei lähimainkaan.

Sain arvokasta palautetta vieraillessani Minna Canthin koululla jututtamassa yhdeksäsluokkalaisia toukokuun lopussa (lue juttu Minarilaisten verkkolehti Huvituksesta). Myös kaikista blogipalautteista on ollut paljon apua.

Uusin ideoin tartun työhön heti elokuun puolivälissä.3 kommenttia:

 1. Hei! Ei kyllä liity aiheeseen yhtään tämä kommenttini, mutta kun kerran tällaiselle sivulle eksyy, on pakko kommentoida jotain :) Aika kiintoisan oloinen blogi. Itse kirjoitan (esikois)kirjaani, ja jotenkin tuntuu, etten uskaltaisi julkaista sitä netissä edes salaisen blogin kautta. Etkö pelkää, että joku vie ideasi ja käyttää niitä omassa kirjassaan?

  Mutta joo. Saattaisin kokeilla lukaista tuon kässärisi, kun se näyttää täällä ihan julkisena olevan. Onnea kirjoittamiseen!

  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Maria! Jos joku ennättää viedä ideani ennen kuin tämä kirja on julkaistu, niin ainakin tiedetään, mistä se on napattu :)

   Oikeasti tämä on tosi pelottava juttu kirjailijalle. Siis se, että raakateksti on kaiken maailman nähtävissä. Toisaalta taas mainio tilaisuus päästä lähelle lukijoita aivan uudella tavalla.

   Poista
 2. Uudenlaista rohkeutta tarvitaan. Maailman muutos vyöryy kaikilla elämän alueilla. Liityn mielenkiinnolla seuraajiesi joukkoon!

  VastaaPoista