perjantai 1. helmikuuta 2019

Kolmannen osan kirjoittaminen alkaa pian. Tule mukaan!

Rupean piakkoin kirjoittamaan Rob McCool -saagan kolmatta osaa. Tämän kuun lopussa käyn vierailemassa kuopiolaisessa Minna Canthin koulussa, jossa saan ensimmäiset livekommentit toistaiseksi aloittamattomasta käsikirjoituksesta.

Kunhan pääsen vauhtiin, voi käsikirjoitusta lukea blogin oikeassa reunassa olevan linkin kautta. Sivun lopussa on kommenttialue, jonne voi heittää kannustusta ja kritiikkiä ja ideoita. Ne kaikki ovat tarpeen. Kommentit ovat osoittautuneet todella hyödyllisiksi. Niistä on ollut paljon apua kirjoittamisessa.

Kommentoijien nimet painetaan julkaistavan kirjan loppukiitoksiin. Voit tehdä kommentin anonyyminä tai nimimerkillä ja laittaa minulle sähköpostiin oikean nimesi.

Sekoitan kirjassani menneisyyttä ja tulevaisuuden teknologiaa. Päähenkilö on Rob McCool, pian 15-vuotta täyttävä poika.

Jos suunnitelmat pitävät paikkansa, tämän käsikirjoituksen tapahtumat sijoittuvat menneen ajan Suomea muistuttavan Fennonian pohjoisosiin, Lapponiaan.

Rob McCoolilla on edessään hiiden metsästys, vaativa ja vaarallinen rituaali, jossa Pirunkirnun klaanin nuoret ottavat mittaa itsestään ja toisistaan. Jokaiselle hiidenmetsästyksen suorittaneelle nuorelle taotaan kaarevateräinen miodog-veitsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti