torstai 7. toukokuuta 2015

Hullun hommaa, mutta valmista tuli!

Tiistaina 5.5. aamuyöllä, siinä se oli: Rob McCool ja Krimin jalokivi, viimeinkin valmiina!

Jahuu ja kääk!

Ennen tuota hetkeä olin viimeistellyt tekstiä päivätyön ohessa öisin, viikkokausia. Kun muut menivät nukkumaan, minä teroitin "kynäni" ja aloitin kirjallisen kirurgin työn tekstin parissa. Kolmen aikaan lopettelin, nukuin muutaman tunnin ja menin taas päiväksi töihin. Sama toistui seuraavana yönä jne.

Hullun hommaa. Sitäpä juuri. Ja syvää intohimoa, halua antaa tekstille kaikkensa, kirjoittaa se uudelleen ja uudelleen, että voisi antaa sen lopulta eteenpäin, niin että siitä tulisi oikea kirja: kovat kannet, mattalaminointi, lumivalkoiset sivut, tarinaksi kietoutuvat kirjaimet. Mahtava uuden, painetun kirjan tuoksu.

Nyt on ollut pari päivää todella tyhjä olo. En osaa edes oikein iloita. On surullista sanoa hyvästit tarinan hahmoille. He ovat nyt itsenäistyneet, lähteneet lentoon, alkaneet elää omaa elämäänsä lukijoiden ajatuksissa.

Mutta sormet syyhyten odotan jo jatkoa Rob McCoolin saagalle. Se on olemassa, se tulee pääsemään paperille, ja sen tietäminen helpottaa oloa ihmeesti.

Halutessasi voit käydä lukemassa kirjasta suurimman osan osoitteessa icasos.fi/RMCC_2015. Tarina on siellä nyt lopullisessa asussaan ensimmäisten 204 sivun osalta.

Kirja tulee hyvin varustettuihin kirjakauppoihin ja on useimmissa nettikirjakauppoissa. Booky.fi näyttäisi olevan tällä hetkellä edullisin vaihtoehto.

Adlibris.com
Booky. fi
CDON.COM
Akateeminen.com
Prisma.fi


2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, urakka on saatettu päätökseen!
  Onko linkki oikein? Itse en päässyt siitä kirjaa lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Linkki oli kuin olikin väärin. Nyt on korjattu. Mukavia lukuhetkiä!

   Poista