maanantai 25. toukokuuta 2015

RMCC julkistus 25.5.2015

Viime perjantaina oli mahtava päivä, kun painotuoreet kirjat viimein saapuivat. Se tunne, kun pitää uutukaista kirjaa käsissään! Sitä on vaikea kuvailla. Se on joka kerta yhtä jännittävää, kaameaa ja kivaa.

Nyt RMCC on julkistettu ja postitettu maailmalle: kirjastoihin, kirjakauppoihin jne. Pääasia, että ne jollakin tavalla päätyvät lukijoille, sillä sitä varten ne on kirjoitettu. Tarina herää eloon vasta lukijan mielessä.

Vielä kerran tuhannet kiitokset kaikille teille, jotka olitte mukana tekemässä tätä kirjaa. Olemme saavuttaneet jotakin todella erilaista: yheisöllisesti kirjoitetun kirjan, jota ei olisi olemassa ilman apuanne.

Kohtuullisen suuri määrä tunteja on tarinan alttarille uhrattu - puolin ja toisin: suunnittelua, tutkimista, muistiinpanoja, kirjoittamista, vierailuja kouluilla, kommenttien lukemista ja niihin vastaamista, sähköposteja, tekstin lukemista, deletointia, uudelleenkirjoittamista, päiväkirjoittamista, yökirjoittamista, kirjoittamista mitä omituisimmissa paikoissa (kerran oli läppärin laturi kiinni auton lämpötolpassa).

Kaiken tämän ja paljon enemmänkin on erikoinen projektimme vaatinut.

Mutta nyt se kaikki on takana. Valmis kirja on syntynyt maailmaan.

Wow!

Antaa kesän tulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti